Estàs a:

La Ciència abstreta?

Els estudis del desenvolupament davant els límits de la globalització

El IV Congrés Internacional d´Estudis del Desenvolupament (IV CIED) és una iniciativa de la Red Española de Estudios del Desarrollo (REEDES) i la Càtedra UNESCO d´Estudis sobre el Desenvolupament de la Universitat de València.


Tindrà lloc els dies 27, 28 i 29 de juny de 2018 en la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València. Serà un congrés internacional en el qual s´espera que participen més de 200 investigadors i investigadores, així com docents de diferents països dedicats als Estudis de Desenvolupament i organitzacions socials què estudien aquesta problemàtica, en gran mesura membres de REEDES.

El IV CIED tractarà la problemàtica de la "ciència abstreta", amb un sistema d´investigació i producció científica que no s´orienta a resoldre els complexos desafiaments i problemes què afronta el món. S´analitzarà el paper dels Estudis del Desenvolupament en aquest marc, així com la seua capacitat de contribuir a afrontar els límits de la globalització i la seua ampla problemàtica (canvi climàtic, desigualtats, devastació del medi, carències de governança global...), en un context on la sostenibilitat, la convivència i la mateixa vida, tal com la coneixem, hi estan amenaçades.

Es tracta d´una reunió científica i acadèmica, amb un caràcter integrador d´aportacions des de diferents àmbits socialS i sectorials, de caràcter internacional, de gran interÉs i projecció pràctica per a professors, investigadors, estudiants i agents socials.


El Congrés s´estructurarà entorn de 15 línies temàtiques i tres sessions plenàries. En totes elles es comptarà amb acadèmics i experts internacionals i nacionals del màxim nivell.

Cursos

Dates de realització: de 19/09/2017 a 29/11/2017.
Inscripció de 20/07/2017 a 18/09/2017.

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar