Participació en xarxes

La Fundació General de la Universitat de València forma part de les següents xarxes:

AEF logo-AEF logo

ASSOCIACIÓ ESPANYOLA DE FUNDACIONS (AEF)

L’Associació Espanyola de Fundacions (AEF) és una associació privada i independent, inscrita en el Registre Nacional d’Associacions del Ministeri de l’Interior, declarada d’utilitat pública, d’àmbit nacional, que agrupa fundacions espanyoles de les més diverses dimensions, finalitats i àmbits d’actuació. La seua missió és treballar en el desenvolupament i enfortiment del conjunt del sector.

La FGUV pertany al Comité de Coordinació del Consell Autonòmic de Fundacions de l’Associació Espanyola de Fundacions.

Alummni logo-Alummni logo

FEDERACIÓ D’ASSOCIACIONS D’ANTICS ALUMNES I AMICS DE LES UNIVERSITATS ESPANYOLES

La Federació d’Associacions d’Antics Alumnes i Amics de les Universitats Espanyoles naix amb el propòsit d’acollir aquest conjunt d’entitats. Sempre des del respecte mutu i independència de la Federació, que es constitueix com a una plataforma de difusió de l’opinió d’aquestes entitats, ja consolidades com a forma civil de participar en la transformació de la universitat.

Fundacion Anna Lindh logo-Fundacion Anna Lindh logo

FUNDACIÓ ANNA LINDH

És una entitat participada i finançada per més de quaranta països euromediterranis. Aquesta Fundació impulsa iniciatives regionals dins de l’espai Euromed i dóna suport a activitats locals d’organitzacions de la societat civil que defensen un millor enteniment entre pobles, religions i creences, així com els drets humans i la democràcia.

La FGUV és membre de la Xarxa Espanyola de la Fundació Anna Lindh coordinada per l’Institut Europeu del Mediterrani (IEMed).

Regional Network logo-Regional Network logo

REGIONAL NETWORK LABOUR MARKET MONITORING

Es tracta d’una organització sense ànim de lucre l’objectiu de la qual és donar suport a una millor xarxa de treball a Europa. Instituts, organitzacions i companyies de vint-i-sis països de tot Europa són membres actius d’aquesta xarxa per a millorar el seguiment del mercat laboral regional. El seu principal objectiu és recolzar l’intercanvi i distribució d’informació sobre notícies, treball, desafiaments i objectius del seguiment del mercat laboral regional.

La FGUV és membre de la Regional Network Labour Market Monitoring.

Leo-Net logo-Leo-Net logo

LEONET (Leveraging Education into Organisations)        

Xarxa de contactes de mobilitat acadèmica amb més de cent seixanta socis d’universitats i organitzacions intermediàries a trenta-dos països europeus, tots ells involucrats en la mobilitat acadèmica dels joves. La idea és establir una plataforma per a la discussió de problemes comuns i desafiaments, així com el desenvolupament d’estratègies per a la millora en el camp de l’educació superior.

CONGD logo-CONGD logo

COORDINADORA VALENCIANA D’ONGD (CVONGD)

Té com a objectiu coordinar les actuacions de les ONGD i aconseguir, mitjançant el diàleg, la reflexió i el treball conjunt, que les actuacions de totes elles siguen sempre el més coordinades, coherents, adequades i respectuoses possible, així com lluitar conjuntament perquè els ens públics i privats de la comunitat que treballen en cooperació al desenvolupament ho facen en aquest sentit.

La FGUV és membre col·laborador de la CVONGD.

AEC logo-AEC logo

ASSOCIACIÓ ESPANYOLA DE CROWDFUNDING

Els seus objectius són promoure el crowdfunding com a una fórmula valuosa i viable per a empreses i projectes espanyols d’emprenedoria; ser la veu de totes les plataformes de crowdfunding amb els mitjans de comunicació i els responsables polítics; i publicar un codi de pràctiques que siga adoptat per totes les plataformes i professionals de crowdfunding.

La FGUV és membre de l’Associació Espanyola de Crowdfunding a través d’Uniempren, plataforma de micromecenatge que gestiona la Fundació General de la Universitat de València.

 

 

 

 

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar