Subscripció al butlletí

Email *
Selecciona els serveis en els que estàs interesat:
Notícies de la Fundació General de la UV
Cursos
Col·lecció Martínez Guerricabeitia
ALUMNI de la Universitat de València

Escriu el text de la imatge

Li informem que,  amb la finalitat de protegir la seua privadesa i en compliment de l´article 5 de la Llei 15/1999, de 13 de desembre, Protecció de Dades de Caràcter Personal, les seues dades facilitades per a la SUBSCRIPCIÓ AL BUTLLETÍ DE LA FUNDACIÓ,  s´incorporaran als sistemes d´informació de la Fundació General de la Universitat de València (FGUV), degudament declarat davant l´Agència Espanyola de Protecció de dades. La finalitat del fitxer és proporcionar-li informació sobre la Fundació i les seues activitats.

L´usuari que desitge utilitzar aqueix servei autoritza expressament el tractament de les dades personals facilitats segons s´indica en la Política de Privadesa de la FGUV.

Així mateix, li vam informar que quant als tractaments de dades personals realitzats per la Fundació, pot exercir els drets d´accés, rectificació, cancel·lació i oposició, mitjançant la presentació d´una sol·licitud que es dirigirà a la *Fundació General de la Universitat de València, carrer Amadeo de Saboya, 4 (46010) de València, acompanyada de document que acredite la seua identitat, o dirigint-se a la següent adreça de correu electrònic: protdadesfguv@uv.es , sempre que la petició es realitze des del compte de registre que conste en la nostra base de dades.

DONAR-SE DE BAIXA:

Si desitja donar-se de baixa del butlletí de notícies de la Fundació General de la Universitat de València, envieu un correu electrònic a la següent adreça de correu electrònic: protdadesfguv@uv.es, sempre que la petició es realitze des del compte de registre que consti a la nostra base de dades.

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar