Estàs a: > De Cervantes, Lope i els Nocturnes. València al voltant del 1600 (Passejada Literària)

De Cervantes, Lope i els Nocturnes. València al voltant del 1600 (Passejada Literària)

Palau_CatalàValeriola

Palau_CatalàValeriola

Dins del programa Alumni Comparteix i de la mà de l´Alumni Hector H.Gassó, vos proposem una passejada literària per trencar els murs de l´ensenyament i acudir allà on la literatura es pot tocar i viure. Inscripció oberta!

Una proposta gratuïta amb la que el professor del Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura de la Universitat de València farà un recorregut urbà per alguns llocs que documenten la presència i l’activitat a la nostra ciutat de Cervantes, al seu retorn del captiveri d’Alger, Lope de Vega, durant els anys del seu bandejament, i l’activitat de l’Acadèmia dels Nocturns en aquestes mateixes dates.

La passejada serà el dimecres 24 de maig, a les 16:00h a les Torres dels Serrans. Tindrà una durada aproximada de 1h 30´.

En aquesta activitat els Alumni podràn portar un acompanyant i caldrà telefonar al 96 353 10 70 o escriure a amics@uv.es per reservar plaça.

Què és Alumni Comparteix?
Alumni Comparteix és una iniciativa que requereix la implicació dels seus membres. Acull xarrades, tallers, classes magistrals, cursets, etcètera, proposats i impartits pels mateixos socis. Totes les activitats estan dirigides als membres del col·lectiu i la participació en totes aquestes és gratuïta.

L’objectiu d’aquest projecte és crear sinergies entre les sòcies i els socis i que aquelles persones que ho desitgen puguen compartir la seua experiència en temes claus, aprofitant el vincle que uneix els membres com a antics alumnes i amics de la Universitat de València per a seguir creixent personalment i professionalment.

Activitats_Maig_2017

 

Data d'actualització: 12 de Maig de 2017

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar