Estàs a: > > Concert de cambra, aquest diumenge al Jardí Botànic de la Universitat de València

Concert de cambra, aquest diumenge al Jardí Botànic de la Universitat de València

Imatge dels Concerts de Tardor 2017.

Imatge dels Concerts de Tardor 2017.

L’Aula de Música de la Universitat de València ha encetat la programació de tardor amb un total de 13 concerts que es desenvolupen entre octubre i desembre a diversos espais de la Universitat. El pròxim, aquest diumenge dia 18, tindrà lloc a l´Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic, a les 12 hores, i serà interpretat per Carlos Alfonso i Eduardo Alemany al piano.

Sonaran autors com ara Beethoven, Liszt o Ravel, entre uns altres.

Els Concerts de Tardor, d’entrada lliure, són un cicle de concerts de cambra que, seguint una línia de suport a la música valenciana amb una presència majoritària d’intèrprets i obres de compositors valencians, pretén promoure la música clàssica tant entre el públic universitari com entre tota la societat valenciana; i es desenvoluparan als següents espais de la Universitat: el Centre Cultural La Nau, el Jardí Botànic i el Col·legi Major Rector Peset. A més, inclouen la iniciativa ‘Paraules al Concert’, amb una conferència cada mes a la Capella de la Sapiència.

El cicle d’aquesta tardor compta amb les col·laboracions de la Fundació General de la Universitat de València, la Unitat d’Igualtat i l’Institut Valencià de Cultura de la Generalitat.

‘Paraules al Concert’
És un cicle que s’emmarca dins de la programació de tardor i que es desenvoluparà durant el cicle ‘Música a la Capella’. ‘Paraules al Concert’ inclou tres conferències les quals pretenen aprofundir en el coneixement sobre compositors valencians, com Pere Rabasa i Vicente Ripollés, o universals, com Johann Sebastian Bach, conéixer millor la seua obra i el context en què aquesta es desenvolupà.

La primera conferència, el passat 11 d’octubre, va anar a càrrec d’Helena Rausell, que abordà l’educació musical en igualtat; la segona, el dia 8 de novembre, va ser impartida per Rosa Isusi, que parlà sobre ‘Investigació en patrimoni musical i transferència del coneixement a propòsit de les efemèrides de Pere Rabasa i Vicente Ripollés’; i l’última, ‘Aproximació a la figura i obra de Johann Sebastian Bach’, serà pronunciada, dimecres 13 de desembre, per Rafael Fernández.

Programació completa

Data d'actualització: 16 de Novembre de 2017

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar