Estàs a: > > Nou concert dins del cicle ´Música a la Capella´ a La Nau

Nou concert dins del cicle ´Música a la Capella´ a La Nau

Capella de la Sapiència del Centre Cultural La Nau.

Capella de la Sapiència del Centre Cultural La Nau.

La programació musical de primavera de la Universitat ha arrancat en abril amb concerts de cambra que duen a terme una línia de suport a la música valenciana, a més de recuperar els autors clàssics. En el pròxim concert s´escoltaran clarinets i pianos, i tindrà lloc a la Capella de La Nau dimecres, 25 d´abril, a les 19:30 hores.

Aquest concert s´emmarca dins el cicle ´Música a la Capella´ que acull cada dimecres la Capella de la Sapiència de La Nau. Interpretaran obres de Françaix i Sphor, entre uns altres autors, els clarinets de Bernardino Assunçao i Sonia Soro, i els pianos de José Mardon i José Diego Ramos.

Al llarg dels pròxims tres mesos es faran un total de 16 concerts, la major part dels quals començaran a les 19:30 hores i tindran lloc a tres espais de la Universitat de València: la Capella de la Sapiència del Centre Cultural La Nau, la Sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset i l’Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic.

L’entrada a tots el concerts és gratuïta fins a completar la capacitat de la sala.

Paraules al Concert
‘Paraules al Concert’ és una iniciativa que s’emmarca en la programació de primavera que es durà a terme el primer dimecres de cada mes a la Capella de la Sapiència de La Nau, a les 19:30 hores. Un acostament a la música a través de diferents conferències i després de la qual es farà el concert.

‘Mostra sonora de música valenciana’ és el títol de la primera conferència del cicle, que va tindre lloc el passat 11 d’abril, a càrrec de la doctora María Ordiñana. A continuació, la pianista Ana Benavides va oferir un concert amb música de Rodríguez, López-Chavarri i Colomer, entre uns altres autors. Aquest acte va comptar amb la col·laboració de la Unitat d´Igualtat de la Universitat de València.

La segona cita serà el 2 de maig, on la doctora María José Seguí parlarà sobre ‘Monteverdi i la literatura del Renaixement’. El 6 de juny es farà l’última conferència de ‘Paraules al Concert’: el doctor Joan B. Boïls abordarà el tema de la ‘Interpretació històrica, entre el rigor i la llibertat’.

Programació de primavera

Data d'actualització: 19 d'Abril de 2018

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar