Exposicions
Estàs a: >

Exposicions

La programació d´exposicions temporals organitzades des del Vicerectorat de Cultura i Igualtat constitueix una àrea fonamental dins de l´àmplia funció de gestió i difusió cultural que es desplega des d´aquest Vicerectorat.

Els criteris bàsics, estretament lligats als valors i compromisos definits tant en els Estatuts com en el Pla Estratègic de la Universitat de València, a partir dels quals es vertebra la programació i producció de projectes expositius són: compromís i denúncia social; recuperació i difusió de la cultura pròpia; afavoriment i promoció de la difusió de línies de recerca universitària; foment del pensament crític; i compromís i col·laboració amb diferents col·lectius professionals i plataformes ciutadanes.

Un ampli percentatge d´aquesta programació d´exposicions temporals es presenta al Centre Cultural La Nau, però també, de manera permanent i segons la temàtica i el format dels projectes, en altres centres universitaris: Palau de Cerveró, Col·legi Major Rector Peset i Jardí Botànic de la Universitat de València, situats al centre històric de la ciutat, amb una oferta cultural estable.

Activitats

PhotOn Festival 2014. IV Festival Internacional de Fotoperiodisme
Centre Cultural La Nau. Del 13 al 17 de maig de 2014.

PhotOn Festival està organitzat per un equip de prop d´una desena de professionals del fotoperiodisme i la comunicació que de manera no remunerada lluiten pel foment del fotoperiodisme. El festival organitza xarrades, projeccions, visionaments de portfolios i un circuit expositiu pels principals espais culturals del centre de València.

´THE BELIEVERS PROJECT´, JORDI PIZARRO
Claustre de La Nau. Del 12 de maig al 22 de juny de 2014.
´The Believers´ (´Els creients´) és un treball documental realitzat pel fotògraf Jordi Pizarro, en la seua cerca per a donar resposta a la pregunta de per què creu la gent i com la religió a través dels segles ha sigut usada per a narrar el propòsit de l´existència de l´ésser humà. Com a part d´un projecte en curs i a llarg termini, ´The Believers´ explora les comunitats religioses de deu països en quatre continents.
Xifra estimada de visitants: 2.000.

´THE FENCE: GO/NO GO´, JOSÉ COLÓN
Sala Oberta de La Nau. Del 12 de maig al 7 de setembre de 2014.
Des de 2004, el fotògraf José Colón ha recorregut les fronteres del sud d´Espanya i el nord del Marroc, les platges de Tarifa i Fuerteventura, la tanca que separa Melilla i Ceuta del Marroc i ha registrat els intents dels immigrants que arrisquen tot el que tenen a la recerca d´una vida millor. L´artista mira de donar rostre als qui generalment romanen ocults i acostar una problemàtica clau de debat social: la immigració.
Xifra estimada de visitants: 3.500.

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar