Futura
Estàs a: >

Futura

La Universitat desenvolupa el projecte FUTURA, amb la col·laboració de la Fundació General de la Universitat de València, que aborda tant els processos de transmissió d’informació a l´estudiantat com el procés d’admissió a la Universitat i la integració de l´estudiantat en el primer curs universitari. El projecte es desplega mitjançant accions promogudes per la Delegació per a la Incorporació a la Universitat.

Des d’aquesta Delegació es duen a terme les accions següents:

Cooperació amb secundària: atendre les demandes d’orientadors i orientadores, professorat i equips directius, a més d´integrar la Universitat de València en les accions dels centres de secundària amb la realització de les activitats que es detallen a continuació:

- Activitats per a l´estudiantat de secundària i batxillerat:

Olimpíades: Biologia, Clàssiques, Economia, Filosofia, Física, Geologia, Geografia, Història, Matemàtiques, Química i Valencià.

Laboratoris docents ´Fes Ciència a la Universitat´: Aula de Física Experimenta, Gaudint la Química, La biologia a les teues mans, Tallers a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria, Descobreix el món microscòpic, 8a edició de Ciència ARA, Masterclass IFIC 2018 i Taller de Fisioteràpia ´Aprén a cuidar l’esquena´.

Concursos: Experimenta (experiments i demostracions de física i tecnologia), Concurs Projecte Empresarial en la Formació Professional, Concurs de Debats, Concurs de Redacció Filosòfica i Fotografia Filosòfica, Concurs de Filologia: microrelats i relats digitals, i Concurs Comprendre la Societat amb Ciències Socials.

- Activitats per al professorat: jornades formatives i informatives juntament amb algunes facultats de la Universitat, adreçades a professorat, orientadors i orientadores i altres professionals de l’ensenyament.

Coordinació de les proves d’accés i admissió a la Universitat: mitjançant la realització de reunions de coordinació amb el professorat de secundària dels programes i la docència de matèries vinculades a les proves d’accés, informació a orientadors i orientadores i professorat en relació amb la prova d’accés a la universitat i els graus, i orientar l´estudiantat de secundària sobre les matèries que són importants per als estudis de cada titulació.

futura 2018 P-futura 2018 P

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar